on pitää huolta yksilöiden ja organisaation osaamisen systemaattisesta hallinnasta ja kehittämisestä. Paras tapa toteuttaa henkilöstön kehittäminen hallitusti on vuosittain laadittavat henkilöstön kehittämis- ja koulutussuunnitelmat, joissa otetaan yksilö-, yksikkö-, ja organisaatiotasolla kantaa nykyisen ja tulevan työympäristön edellyttämiin osaamistarpeisiin ja varmistetaan näin, että henkilöstön osaaminen on jatkuvasti korkealla tasolla.
Työntekijöitä oli noin 1000 ja käytössä oli miljoonan euron vuosittainen budjetti osaamisen kehittämiseen. Organisaation koosta huolimatta koko organisaatioon laadittiin vuosittainen yksikkö-, tiimi- ja yksilökohtainen systemaattinen henkilöstön kehittämissuunnitelma. Suunnitelmat toteutettiin onnistuneesti, vaikka joinain vuosina henkilöstöjärjestelmä oli mittavassa murrosvaiheessa.
Yrityksenä olemme laatineet ja sparranneet kymmenien eri organisaatioiden (yritysten, järjestöjen ja kuntien) henkilöstö- ja koulutussuunnitelmia aina hyvin tuloksin.
Osaamisen systemaattinen kehittäminen vaatii lähtötason määrittämistä – osaamis- ja koulutustarvekartoitusta – sekä systemaattista yksikkö-, tiimi- ja yksilötason osaamisen kehittämisen suunnitelmaa.
Laadimme yrityksellenne halutessanne valmiin henkilöstö- ja koulutussuunnitelman osaamis- ja koulutustarvekartoituksesta henkilöstön kehittämissuunnitelmaan. Takaamme, että henkilöstö- ja koulutussuunnitelma ottaa organisaationne tarpeet huomioon, takaa henkilöstön systemaattisen osaamisen kehittämisen ja pidämme huolen myös siitä, että organisaationne saa tehokkaat verohelpotukset.
Mikäli yrityksellänne on jo laadittu henkilöstö- ja koulutussuunnitelma tai olette sitä laatimassa, sparraamme mielellämme ja hyvin tuloksin suunnitelmianne – tavoitteena antaa ajatuksia systemaattiseen osaamisen kehittämiseen ja mahdollistaa maksimaaliset verohelpotukset.